individuele training

Luister naar je hart wat dat klopt


 

Adem en ontspanning


Je lijf is een goede raadgever in dagelijkse handelingen, en een goede graadmeter voor hoe het met je gaat. Voel je je goed dan loop je rechter op. Heb je een belangrijke bijeenkomst of vind je het spannend om een presentatie te geven dan kan je dit voelen in je lijf: gespannen schouders en een hoge adem. Via een op maat gemaakt oefentraject help ik je in 4 sessies spanning in je lijf los te laten, je adem te verdiepen en je lichaamsgevoel en stabiliteit te vergoten. 

​Samen bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen. Ik maak een traject van 4 sessies van 60 minuten. Het traject kan uitgebreid worden met meer sessies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt oefeningen mee die je in dagelijkse situaties kunt toepassen om ontspanning en stabiliteit terug te vinden en te ervaren.    

​Ik ga graag met je in gesprek om te horen waar ik jou mee kan helpen. 

Je kunt me bereiken via: 
​kirsten@bijluwte.nl
06 155 99 825.
 
 

Je eigen kracht


Hoe voelt het om in je eigen kracht te staan? Wat zou je doen als je luistert naar je intuïtie? Ik geloof dat je leven leiden vanuit je gevoel en intuïtie je krachtig en creatief maakt. Voelen wat je voelt en hier op vertrouwen helpt je in het maken van keuzes. Je eigen keuzes die bij jou passen. Zoals jij bent, los van wat je omgeving denkt, verwacht, vindt en doet.  

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Ik de natuur als metafoor en als mooie en rustgevende omgeving voor mijn trainingen. Elke kennismaking start met een wandeling waarin we bespreken waar je tegenaan loopt en waar je vraag zit. We doen een aantal oefeningen en kijken dan samen of er een klik is. Als het goed voelt maak ik op basis van onze wandeling en de oefeningen een voorstel voor een traject. Dit kan variëren van 4 tot 8 sessies van 60 tot 90 minuten. Naast de sessies krijg je oefeningen om buiten de sessies te doen. Zodat je de verandering ook kunt ervaren in het dagelijks leven.   

Wil jij nog meer op gevoel en intuïtie handelen? Ik help je graag. Je kunt me bereiken via:
kirsten@bijluwte.nl
06 155 99 825.


Loading...