individuele begeleiding

Luister naar je hart want dat klopt


 
20190904 083553
 

Adem en ontspanning


Je lijf is een goede raadgever in dagelijkse handelingen, en een goede graadmeter voor hoe het met je gaat. Voel je je goed dan loop je rechter op. Heb je een belangrijke bijeenkomst of vind je het spannend om een presentatie te geven dan kan je dit voelen in je lijf. Bijvoorbeeld aan spanning in de schouders en een hoge adem.

Via een op maat gemaakt oefentraject help ik je in 4 sessies hoe je spanning in je lijf los kunt laten, je adem kunt verdiepen en je lichaamsgevoel kunt vergoten. Je krijgt oefeningen mee die je in dagelijkse situaties kunt toepassen om ontspanning en stabiliteit terug te vinden en te ervaren.    

​Samen bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen. Ik maak een traject van 4 sessies van 60 minuten. Het traject kan uitgebreid worden met meer sessies als je daar behoefte aan hebt. ​Ik ga graag met je in gesprek om te horen waar ik jou mee kan helpen. 

Je kunt mij bereiken via: 
​kirsten@bijluwte.nl
06 155 99 825.
 
 

Je eigen kracht


Hoe voelt het om in je eigen kracht te staan? Wat zou je doen als je luistert naar je intuïtie? Ik geloof dat je leven leiden vanuit je gevoel en intuïtie je krachtig en creatief maakt. Voelen wat je voelt en hier op vertrouwen helpt je in het maken van keuzes. Jouw eigen keuzes die bij jou passen.  

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Ik gebruik de natuur als metafoor en als plek voor de individuele begeleiding. De sessies vinden buiten plaats en bestaan uit gesprekken tijdens een wandeling en fysieke oefeningen om je lichaamsgevoel te vergroten. Naast de sessies krijg je oefeningen mee die je zelfstandig kunt doen.   

Wil jij nog meer op gevoel en intuïtie handelen? Ik help je graag. Je kunt mij bereiken via:
kirsten@bijluwte.nl
06 155 99 825.


Loading...