bij luwte


Luister naar je lijf. 

Yoga

 
Yoga is een levensstijl met als doel een gelukkiger en beter leven te leiden. Het gaat bij Yoga om het stilleggen van de 'wervelingen'. Dat zijn alle afleidingen die je weg halen van jezelf. Ik geef wekelijkse lessen, individuele begeleiding en af en toe een workshop. Hierin staan bewegen, adem, en aandacht bij je lichaam en naar binnen centraal.
lees meer
 
E: kirsten@bijluwte.nl | T: 06 155 99 825

individuele begeleiding

 
Ik leer je graag hoe je je gevoel en je intuïtie kunt gebruiken om je eigen leven te leiden. Te vertrouwen op wat je voelt in je lijf; een goede raadgever in wat je doet en wie je tegenkomt. En, om open te staan voor dat wat langs komt en daar naar durven te handelen.  
lees meer
 
E: kirsten@bijluwte.nl | T: 06 155 99 825

KIRSTEN

 
Ik maak de wereld graag een beetje mooier en leefbaarder. De natuur fascineert mij. Hoe bloemen, planten en bomen groeien en bloeien. Hoe ze zich aanpassen aan het weer, de grond en hun standplaats. Hoe de seizoenen uitwerken op alles dat leeft. Ik geloof dat we hier nog veel van kunnen leren. Mij maak je blij met een lekkere wandeling in de natuur, wroeten in de tuin en kijken naar de bloemetjes en de bijtjes, passievolle plekken bezoeken en liefdevolle mensen ontmoeten. Oja, en lekker eten! 
lees meer


Loading...